dimecres, 8 de març del 2017

"Papil·loma, les dones hem de decidir"

El passat divendres 3 de març Userda 9 va organitzar un CINE FORUM al Casal de Prosperitat, amb passe del documental "Papil·loma, les dones hem de decidir" i una xerrada, en ocasió del Dia de la Dona 2017. Vam comptar amb les ponents Montserrat Catalán, metgessa i ginecòloga de la Casa de Naixements Migjorn, Trinidad Cuesta, professional de la salut CE Sap Muntanya i Yolanda Garza, infermera llevadora del CAP Río de Janeiro.

Es va generar un debat molt interessant al voltant de les inquietuds que el documental va despertar en el públic, on les conclusions varen ser que en una vacuna que no pot ser obligatòria, cal donar molta més informació als pares i a la societat en general sobre la necessitat de la mateixa, i els seus efectes secundaris.

Gràcies a totes i tots per venir, la sala estava plena!! Gràcies a les ponents i a les entitats que han col·laborat amb nosaltres. Estem molt contents de poder contribuir a oferir informació a la ciutadania sobre temes que engloben la nostra salut i la de les nostres famílies. Us deixem el link del documental: https://m.youtube.com/watch?v=VW3c48T1nHY

Seguirem treballant per reforçar el paper i la dignitat de la dona en el món en que vivim. 
Feliç dia mundial de la dona!!