dimarts, 25 de març del 2014

Mmmmm quina oloreta a sopa…

Èxit rotund al Festival de les Sopes del Món 2014. Ple de gom a gom (com el camp quan hi ha partit!). No hi cabia ningú més: nens, pares, avis... veïns, veïnes... d’aquí i d’arreu... un gran dia de germanor, de festa i de sabor!!

La recepta de la coope va triomfar. Una sopa ecològica de carxofa, amb ceba i porro, feta per l’Encarni com a xef d’altura, amb l’ajuda de les gourmets Cecilia, Katy, Karol y Silvia. Una bona organització a la cuina, unes bones hores de cocció i... violà! Sopa acabada i preparada pel gran dia. Val a dir que mai havia fet una sopa fins les 02h de la nit... ;) Menys mal que va quedar per llepar-se els dits!!

Gràcies als participants per venir a donar un cop de mà. Gràcies Cecilia per ajudar a cuinar la sopa, quan també presentaves una de pròpia (feina per partida doble). Gràcies Encarni per les teves mans i la teva saviesa a la cuina, gràcies Miguel i als Mancuso, de l’Escola de Blues, per posar la banda sonora i fer-nos moure l’esquelet. I gràcies a Nou Barris Acull i a la resta d'entitats per l'organització. Fins l’any vinent!!